Global Opportunity

Sätt dina segel och låt oss utforska hur långt vi kan nå tillsammans. Det finns ingen bättre möjlighet att lyckas än i ett team av erfarna seglare som tar hand om dig. Vi har en idé om vad den här möjligheten innebär och det kommer att ta ett tag att smälta det och se den stora bilden från första ögonkastet men när du gör det är vi säkra på att du blir lika entusiastisk som vi är. Passion är det viktigaste för att kunna göra någonting riktigt stor och för oss är det friheten att kunna designa vårt eget liv och påverka andra människors liv i en positiv riktning.

Lär känna oss

Denna vecka i Global Opportunity

Select Calendar:

October 2017

Prev Week
Next Week

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

16

17

18

19

20

21

22

There are no functions this week in this calendar
Infos

Vinden blåser alltid i rätt riktning

Var redo att studera och praktisera framgång i grunderna för denna verksamheten för att nå dina mål. Att vara en entreprenör är långt ifrån att ha ett jobb. Så är också möjligheterna med att äga din egen affärsverksamhet jämfört med att ha ett vanligt jobb. Belöningen är  i helt andra dimensioner och ditt liv kan förändras från normalt eller mediokert till fenomenalt och spektakulärt inom bara ett eller två år. Du kommer att uppleva vissa dagar som motgångar och andra som framgångar. Det är naturligt i allt där ditt eget ansvar påverkar resultatet. Behandla din business som en business och du kommer att få en businessinkomst. Behandla den som en hobby och du får en hobbyinkomst.

Din beslutsamhet är den viktigaste faktorn för att bli framgångsrik: med snabba eller långsamma resultat kommer jag att göra detta; Var inte beroende av andra människor, omständigheter, vinden eller temperaturen. Se till att din framgång beror endast på dig!

Vi rekommenderar att läsa boken “Tänk Rätt bli Framgångsrik” av Napoleon Hill för att förbereda dig själv och dina sinnen på en stor framgång. Boken har sålts i hela världen i över 100 miljoner exemplar och har bokstavligen talat förändrat miljoner människors tankar om dem själva, vad dom kan uppnå och principerna för framgång. Din resa med Jeunesse har just börjat och du kommer att få många anledningar att titta tillbaks i boken under vägen för att se att det Napoleon Hill delade med oss var inte bara idéer och filosofier utan djupt rotade principer för att lyckas med vad du än vill lyckas med.

#UTBILDNING

För att lyckas med Jeunesse behöver du inte ha någon speciell bakgrund, utbildning, ålder, etnicitet eller mycket kapital.

Vi förutsätter att du inte vet någonting tidigare och på våra utbildningar lär du dig om varför våra produkter är unika, hur de fungerar och hur du enkelt kan presentera Jeunesse och hitta nya kunder.

Jeunesse arrangerar årligen större utbildningstillfällen och vi erbjuder året runt mindre utbildningar.

Vad kostar det att vara med i Global Opportunity?
Det kostar ingenting att vara med i vårt team

Jag är med i Jeunesse men inte i er struktur;
Du är varmt välkommen på alla våra öppna möten och presentationer.

När är nästa utbildning?
Se vår kalender, nyheter eller kontakta din upline för att bli uppdaterad om detta.

Vad är idéen bakom detta teamet?
Att göra ditt liv som representant för Jeunesse lite lättare och erbjuda en professionell plattform av presentationer på många språk, websida, kalender, ledarskap och utbildningar, Events mm. Så att du kan fokusera på att bjuda in fler att se den här möjligheten.

Global Opportunity skapades av flera toppnätverkare och idag styrs teamet av ledarna som har skapat verkliga resultat. De träffas flera gånger om året för att diskutera strategi, ta beslut och bestämma riktning för framtiden.

Jag har precis startat med Jeunesse och behöver lite konkreta råd

De flesta frågorna du har kommer att lösa sig i det praktiska aktiviteterna med din Sponsor (personen som introducerade dig). Boka dina första möten redan idag. Direkt aktivitet skiljer dig från gruppen som skall tänka, prata, förbereda sig själva för att göra någonting men aldrig kommer ur startblocken. Längs resan kommer du att se den röda tråden – Om du vill nå toppen ta ett steg i taget. Det svåraste steget är inte att klättra utan att börja klättra!

Tips
  • Gå på alla tillställningar och möten i ditt område för att få bästa möjliga utbildning.
  • Håll tät kontakt med din enroller och upline för att vara uppdaterad.
  • Besök Jeunesse årliga Events och se den stora bilden samt företagets framtidsplaner.
  • Studera “Quickstart-12 steg för framgång” för att lära dig grunderna i verksamheten